Ernest & Victor

"HARIGE HELDEN, honden met een missie" is uit!

Ja hoor, het is zover! Mijn boek "HARIGE HELDEN, honden met een missie" is van de persen gerold. Vandaag zijn de eerste exemplaren verstuurd aan relaties van www.youniq.nl en aan deelnemers en morgen volgt nog een zending!

Over het boek

In het boek zijn 10 verschillende hulphonden en hun eigenaren geportretteerd en vertellen de baasjes en vrouwtjes openhartig over de bijzondere band die zij met hun eigen, speciale viervoeter hebben. Het zijn soms intieme, soms aandoenlijke en soms aangrijpende verhalen. Over gevoel en instinct, over onvoorwaardelijke trouw, opofferingsgezindheid, solidariteit en intelligentie.

Nu te koop!

Het boek is vanaf nu in een voordelige, gedrukte versie beschikbaar, waarbij van elk verkocht exemplaar
€ 5 ten goede komt aan de Stichting Hulphond Nederland. www.hulphond.nl

Bijzonderheden boek:

Bestel direct en steun meteen Stichting Hulphond Nederland!


Lees de reacties!

Velen hebben het boek al in hun bezit. Lees de reacties hier: